Siirry pääsisältöön

Kesäkuun kuulumiset.

Heips rakkaat lukijat ja tukijat!

Pitkästä aikaa kirjoittelen blogia ja saan syventyä kirjoitusten pariin. Olen tässä monet kerrat miettinyt, että nyt kesällä somettaminen on muutenkin jäänyt vähemmälle. On ollut niin paljon mukavaa tekemistä, että ei ole somessa ja puhelimella ehtinyt roikkua niin paljoa.

Kesäkuu alkaa olla lopuillaan ja kohta on enää kuukausi lomaa jäljellä. Ehkä kuitenkin puoltoista kuukautta, mutta niin se aika vaan kiitää ja menee nopeasti, kun on kivaa tekemistä.

Tosiaan sain olla tuossa miesystäväni kanssa kaksin toukokuun viimeisen viikon sekä kesäkuun ensimmäisen viikon. Vierailimme lapsuuden maisemissa ja aika meni todella nopeasti. Kesäkuun toisella viikolla lapset tulivat takaisin kotiin. Ehdimme olla kotona muutaman päivän ennen varsinaista loma reissua, jonne lähdimme koko porukalla kaikki yhdessä. Lapset pääsivät maaseudulle ja lapsuuden maisemiini viettämään aikaa. Uimme, söimme, leivoimme, kyläilimme ja shoppailimme. Teki todella hyvää lapsille olla pois kaupungin hälinästä ja siinähän se juhannuskin meni ihan omia aikojaan. Lasten oli tarkoitus ensin olla juhannus isänsä luona, mutta soittivat isälleen ja pyysivät hieman lisä aikaa. Sehän passasi erittäin hyvin, joten jäimme juhannuksen tienoiksi vielä reissun päälle.

Kotiuduimme reissulta viime sunnuntaina ja täytyy sanoa, että se oli kyllä itselle kova kolaus tulla maaseudun rauhasta ja elämästä tänne kaupungin vilinään. Eilinen päivä meni myös reissatessa, kun isä sai 60-vuotis lahjaksi tandem hypyn. Olimme tsemppaamassa häntä sisarusten sekä uuden puoliskoni kanssa. Oli erittäin hieno päivä ja siinähän se koko päivä sitten hurahti. Illalla tulimme myöhään kotiin ja olin ihan rätti väsynyt. Huomasin, että maalla ollessa minulle jäi myös univelkaa, joten viime yön unet menikin neljäntoista tunnin pituisiksi.

Tänään emme juurikaan mitään ehtineet tehdä. Kävimme ruokakaupassa ja kahvilla ystävän kanssa. Kun kotiuduin, niin siskon lapset tulivat yökylään ja samalla huomiseksi päiväksi hoitoon. Huomenna vilinää riittää senkin edestä ja myös lapset kotiutuvat huomen illalla kotiin isänsä luota. Meillä onkin siivoaminen huomenna, kun torstaina perheeseemme saapuu uusi perheen jäsen. Karvainen sellainen, ihanainen. En malta odottaa, että pian pääsemme tutustumaan uuteen perheenjäseneen.

Jatkan huomenna kirjoittamista lisää, nyt on pakko saada unta palloon, että aamusta jaksaa herätä tyttöjen kanssa.

Jatkuu….

Loppuviikon blogi kirjoitukset

Tosiaan siskon likat olivat meillä pari yötä. Oli ihan mukava viettää heidän kanssaan aikaa. Kävimme uimassa ja puistossa ja muuten olimme sisällä. Lapsetkin kotiutuivat ja eilen illalla meillä oli iso siivous urakka. Siinähän se siivous urakka mukavasti meni, kun lapset kantoivat tavaroita ja minä siinä samalla tein iltapalaa keittiön puolella. Tuntuu siltä, että olen super extra äiti ja täti. <3 On huippua kyllä ja nautin täysin tästä roolistani perheessä, vaikka joskus se tuntuu haastavalta.

Juuri tänään oli omien lasten kanssa hankala päivä. Lapset ovat juuri siinä iässä, että puhelimella oltaisiin päivät pitkät ja sitten, kun pyydät apua on niin vaikeaa tulla auttamaan. Minullakin jo muutaman päivän ollut ääni käheänä, en jaksaisi huutaa kurkku suorana, tiedän kyllä, että se ei auta. Joskus vain hermo menee meillä jokaisella vanhemmalla.

Tänäänkin siivoilin kotona ja tein ruokaa siinä samalla. Nyt on kivan puhdas koti ja saimme myös omat vaatteet pesulasta sekä joitakin tekstiilejä. On se huikea fiilis monen kuukauden jälkeen saada joitakin omia tavaroita takaisin, vaikka suurin osa on kyllä lähtenyt poistoon. Juuri tämän viikon olen iltaisin saanut tehdä vakuutusyhtiölle hinta juttuja poistetuista tavaroista. Vihdoinkin tänään sain sen tehtyä ja nyt on hyvä fiilis mennä nukkumaan ja aloitella viikonloppua siinä ohessa.

Huomenna minulla onkin työpäivä, iltavuoro tiedossa. Lapset saavat olla kotona miesystäväni kanssa ja minä se paiskin pitkän päivän töitä, jotta saisin tienattua perheelle elantoa. Toisaalta on se mukava mennä pitkän tauon jälkeen taas lasten hoito hommia tekemään. Se on sitä työtä, jota todella rakastan tehdä suurella sydämellä. <3

Lauantaina olemme lähdössä minilomalle reissuun ja palaamme sunnuntaina takaisin kesä lomaan ja arkeen. On ihana, kun saa hetken hengähtää muualla ja vaihtaa maisemaa joksikin aikaa. Tältä reissulta odotan lepäämistä, auringonottamista ja ehkä uimistakin. Katsotaan mitä kaikkea sitä voikaan veden pinnan yläpuolella tehdä :D

Kissa uutisista sen verran, että kissa ei kotiutunutkaan meille. Oli tosi kurja homma, kun sekin asia meni puihin. Joskus näinkin käy, vaikka muuten olisi sopinut asiat. Näillä nyt mennään ja etsimään perheeseemme uutta pentua, jos vain jostakin sellaisen saisi.

Ihanaa kesää teille rakkaat lukjat ja tukijat! <3 On ihanaa, kun olette seuranneet blogiani aktiivisesti. Odotan jo seuraavan tekstin kirjoittamista innolla, kun tässä kesän ohessa ehtii sitäkin tehdä joskus.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huono seura hyvät tavat turmelee.

 Heips rakkaat lukijat ja tukijat! Ihanaa taas jakaa teille jotakin suoraan sydämestä. Ajattelin teille kirjoittaa siitä, kuinka olen omassa elämässäni kokenut sen, että todellakin seura tekee kaltaisekseen. Viimeksi kirjoitin teille jonkin verran entisestä avioliitostani, joka päättyi lopulta eroon. Toki jokaisella ihmisellä on asiasta omat näkemykset ja monesti kuullaan se toisen ihmisen versio, toinen jää kuulematta ja sillä perusteella tulkitaan, millainen toinen ihminen on. Olen aikaisemmin kirjoittanut siitä, kuinka usko on osa minua ja minun sekä lasteni elämää. Olin noin kymmenenvuotias tullessani uskoon ja minut kasvatettiin ikään kuin pumpulissa. Vanhempani kielsivät minulta lähes kaiken, sanomalla, että ei uskovaiset ihmiset tee niin. Muistan monesti, kun en uskaltanut sanoa kavereille, että en pääse johonkin, kun vanhempani eivät anna lupaa. Toisaalta olen siitä kiitollinen, että he varjelivat minua viimeiseen asti kaikelta pahalta, kunnes jossain vaiheessa tein kaikk

Nallekarkit ei koskaan mee tasan.

Heips rakkaat lukijat ja tukijat <3 Viimeisiä päiviä viedään tällä viikolla. Viikko on mennyt nopeasti. Huomenna on jo perjantai ja sehän tarkoittaa tikkien poistoa. Jipii! Viikonloppu alkaa ja sunnuntaina saan omat lapset kotiin <3 Ikävä jo heitä. Tämä päivä ei ole ollut viikon paras päivä. Siitä myöhemmin lisää. Aamulla herätessäni olin pirteä. Nukuin viime yön pitkästä aikaa hyvin. Sekin vaikuttaa siihen, että ei ole päivisin niin väsynyt. Minulla piti tänään olla psykiatrisen sairaanhoitajan tapaaminen. Peruin sen kuitenkin, sillä en voi vielä istua ja sain jutella mieltä painavista asioista sielunhoitoterapeutin kanssa. Aion kuitenkin huomenna varailla uutta aikaa hoitajan tapaamiselle. Maanantaina pääsenkin taas pitkästä aikaa ryhmään, jossa käyn. Pari kertaa jäänyt väliin leikkauksen vuoksi. Tänään todellakin minulla ei ollut onnenpäivä. Vetoketju meni takista rikki ja sitä ei voi korjata. Lähdimme miehen kanssa Helsinkiin pyydystämään uutta takkia. Tuloksett