Siirry pääsisältöön

Keskiviikon keskipäivä.


Heips rakkaat lukijat ja tukijat!

Viikko on alkanut mukavissa merkeissä. On ollut tällä viikolla paljon menoja. Illat ovat kuitenkin olleet vapaana ja on saanut kerätä voimia tulevaan viikkoon ja rauhoittua kotisohvalla oman puolison kanssa. Viikonloppu meni nopeasti ja oli kiva olla lapsi vapaalla viikonlopulla. Lauantai päivä meni ihan rennosti kotona miehen kanssa ja sunnuntaina oli seurakunta meininki. Siinähän se aika meni. Tuli nähtyä ystäviä ja vietettyä rentoa vapaa aikaa niin itsekseen kuin puolison kanssa.
Alku viikko on ollut hyvin vaihtelevilla fiiliksillä. Selkä ei edelleenkään ole kunnossa ja se tuottaa harmia ja meinaa omaa mielialaa laskea. Tuntuu, että olo selkäkivun kanssa pahenee päivä päivältä. Toisaalta nyt on ollut myös kiireisiä päiviä, niin ei ole selän venyttely harjoituksia kerennyt samalla tavalla tekemään. Yritän kuitenkin ryhdistäytyä siinäkin asiassa.

Eilen minulla oli pitkästä aikaa psykoterapia. Aluksi minusta tuntui siltä, että mitä minä täällä teen? Ei oikein huvittaisi jutella tai puhua asioista. Alku osa terapiasta meni siihen, että puhuimme kipeästä selästäni. Terapeutti oli hyvin aktiivinen ja kyseli kovasti, minua taas ei juurikaan olisi kiinnostanut. Loppu aika meni puhuessa väkivallasta. Oli mielenkiintoista huomata, kuinka sitä on ihmisenä kasvanut niin paljon, että ilman itkua pystyi puhumaan asiasta. Ehkä se myös tarkoittaa sitä, että niitä asioita ei tällä hetkellä ole elämässäni, eikä muutenkaan väkivalta ole pinnalla tällä hetkellä niin siitä sitten pystyy puhumaan ja juttelemaan ihan normaalisti, kuin mistä muusta tahansa asiasta.
Minulle ei ollut mikään ongelma palata menneisyyteen ja käydä niitäkin asioita läpi. Lähinnä lopuksi myös kävimme läpi pikku serkkuni kokemaa asiaa väkivallasta sekä sitä, että olen nyt tutustunut uuteen ystävään, joka on myös menneisyydessä kokenut vastaavia asioita, kuin minä. Todellakin olen iloinen siitä, että voin kulkea jonkun rinnalla ja olla häntä tukemassa vaikeassa elämäntilanteessa.
Huh, tulipas kerralla taas paljon kerrottavaa.

 Kävin eilen auttamassa ystävääni lasten hoidossa. Loppu ilta menikin kotona rentoutuen kotisohvalla ja venyttelyjä tehden. Nyt ollaankin jo puolessa välissä viikkoa. Hui, aika menee niin nopeasti. On uusi päivä ja uudet kujeet. Pääsee taas pitkästä aikaa kuoro treenejä vetämään. Meillä onkin viikonloppuna kuoro porukalla pikku joulut ja viimeinen vastuu vuoro sunnuntaina tänä vuonna. Onkin kiva lopettaa tämä vuosi kuoron kanssa tähän vaiheeseen. Ensi vuonna uudet laulut ja uudet haasteet.

Olen myös viime päivinä paljon miettinyt sitä, että vajaa kuukausi ja on joulu. Itse en ole joulu ihminen. Ei minusta edes tunnu siltä, että joulu olisi tulossa. Joulu on yksi päivä muidenkin joukossa. Tietenkin, jos jotakin positiivista olisi sanottava, niin joulu tehdään lapsille. Joulu on lasten juhla ja tietenkin Jeesuksen syntymäpäivä. Näin me kristilliset ihmiset ajattelemme näistä asioista. Joulussa on myös tärkeintä se, kun saa viettää aikaa rakkaiden ihmisten kanssa. Oman perheen kanssa. Siitä tulee joulu mieli.

Tuleva viikonloppu menee perheen ja lasten kanssa. On myös muutama oma meno, josta jo aikaisemmin mainitsin. On ihana jatkaa tätä viikkoa ja mennä eteenpäin.

Ihanaa viikkoa teille rakkaat lukijat ja tukijat! Pidetään rakkaistamme huolta! <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huono seura hyvät tavat turmelee.

 Heips rakkaat lukijat ja tukijat! Ihanaa taas jakaa teille jotakin suoraan sydämestä. Ajattelin teille kirjoittaa siitä, kuinka olen omassa elämässäni kokenut sen, että todellakin seura tekee kaltaisekseen. Viimeksi kirjoitin teille jonkin verran entisestä avioliitostani, joka päättyi lopulta eroon. Toki jokaisella ihmisellä on asiasta omat näkemykset ja monesti kuullaan se toisen ihmisen versio, toinen jää kuulematta ja sillä perusteella tulkitaan, millainen toinen ihminen on. Olen aikaisemmin kirjoittanut siitä, kuinka usko on osa minua ja minun sekä lasteni elämää. Olin noin kymmenenvuotias tullessani uskoon ja minut kasvatettiin ikään kuin pumpulissa. Vanhempani kielsivät minulta lähes kaiken, sanomalla, että ei uskovaiset ihmiset tee niin. Muistan monesti, kun en uskaltanut sanoa kavereille, että en pääse johonkin, kun vanhempani eivät anna lupaa. Toisaalta olen siitä kiitollinen, että he varjelivat minua viimeiseen asti kaikelta pahalta, kunnes jossain vaiheessa tein kaikk

Kesäkuun kuulumiset.

Heips rakkaat lukijat ja tukijat! Pitkästä aikaa kirjoittelen blogia ja saan syventyä kirjoitusten pariin. Olen tässä monet kerrat miettinyt, että nyt kesällä somettaminen on muutenkin jäänyt vähemmälle. On ollut niin paljon mukavaa tekemistä, että ei ole somessa ja puhelimella ehtinyt roikkua niin paljoa. Kesäkuu alkaa olla lopuillaan ja kohta on enää kuukausi lomaa jäljellä. Ehkä kuitenkin puoltoista kuukautta, mutta niin se aika vaan kiitää ja menee nopeasti, kun on kivaa tekemistä. Tosiaan sain olla tuossa miesystäväni kanssa kaksin toukokuun viimeisen viikon sekä kesäkuun ensimmäisen viikon. Vierailimme lapsuuden maisemissa ja aika meni todella nopeasti. Kesäkuun toisella viikolla lapset tulivat takaisin kotiin. Ehdimme olla kotona muutaman päivän ennen varsinaista loma reissua, jonne lähdimme koko porukalla kaikki yhdessä. Lapset pääsivät maaseudulle ja lapsuuden maisemiini viettämään aikaa. Uimme, söimme, leivoimme, kyläilimme ja shoppailimme. Teki todella hyvää lapsille o

Nallekarkit ei koskaan mee tasan.

Heips rakkaat lukijat ja tukijat <3 Viimeisiä päiviä viedään tällä viikolla. Viikko on mennyt nopeasti. Huomenna on jo perjantai ja sehän tarkoittaa tikkien poistoa. Jipii! Viikonloppu alkaa ja sunnuntaina saan omat lapset kotiin <3 Ikävä jo heitä. Tämä päivä ei ole ollut viikon paras päivä. Siitä myöhemmin lisää. Aamulla herätessäni olin pirteä. Nukuin viime yön pitkästä aikaa hyvin. Sekin vaikuttaa siihen, että ei ole päivisin niin väsynyt. Minulla piti tänään olla psykiatrisen sairaanhoitajan tapaaminen. Peruin sen kuitenkin, sillä en voi vielä istua ja sain jutella mieltä painavista asioista sielunhoitoterapeutin kanssa. Aion kuitenkin huomenna varailla uutta aikaa hoitajan tapaamiselle. Maanantaina pääsenkin taas pitkästä aikaa ryhmään, jossa käyn. Pari kertaa jäänyt väliin leikkauksen vuoksi. Tänään todellakin minulla ei ollut onnenpäivä. Vetoketju meni takista rikki ja sitä ei voi korjata. Lähdimme miehen kanssa Helsinkiin pyydystämään uutta takkia. Tuloksett