Siirry pääsisältöön

Pääsiäinen 2019.


Heips rakkaat lukijat ja tukijat!

Ajattelin kirjoitella teille pääsiäisen kuulumisia. Tästä se alkaa. 

Pitkäperjantai

Pääsiäistä tässä vietellään perheen parissa. On ihana, kun ei ole olut kiireitä ja on saanut nauttia kotona olosta sekä omastakin ajasta. Kotitöitä on myös tullut tehtyä. Tosiaan meidän pääsiäisen vietto alkoi virallisesti vasta perjantaina. Mieheni lapset tulivat meille ja kävimme perheenä Super parkissa. Oli kiva käydä siellä ja lapset tykkäsivät kovasti. Olisivat varmaankin viihtyneet pidempään, mutta me vanhemmat emme jaksaneet siellä olla niin kauaa. Kävimme kyllä välissä omillakin shoppailu reissuilla. Oli mukavaa. Kotiin tullessa haimme pizzerian kautta syötävää ja loppu ilta menikin tv:tä katsellessa.

Lankalauantai

Aamu alkoi erittäin vauhdikkaasti. Vanhempani tulivat meillä käymään ja ensimmäisenä kävimme ruokakaupassa. Oli kiva, kun äiti auttoi ostosten kanssa, kun heillä tosiaan on auto, kun meillä ei autoa ole, niin osaa kyllä arvostaa auto apua, kun sitä saa. Tosiaan kaupasta tultua laitoin koko sakille ruokaa. Tapasin myös samalla siskoa ja hänen lasta sekä veljeäni. Olin iloinen siitä, että veljeni kanssa tapasimme pitkästä aikaa, hän asuu niin kaukana, että harvoin tulee tavattua. Loppu päivä menikin perheen parissa. Leivoin toisen tyttäreni kanssa mangojuustokakun pääsiäiseksi. Meille tosiaan sunnuntaina on tulossa vieraita, joten kakku tuli juuri hyvään saumaan tehtyä :D Kävimme saunassa sekä lapset viettivät leffa iltaa kotona. Minä taas puolestani lähdin pääsiäisyön messuun kirkkoon. Oli aivan mahtava, olla pääsiäisyönä kirkossa. Oli huikea ja salaperäinen tunnelma. Oli ihana myös hiljentyä pääsiäisen keskellä muistelemaan sitä, että mitä Jeesus on tehnyt puolestamme. Kirkossa sai myös nauttia ehtoollisenkin. Kotiin nukkumaan tietysti sen jälkeen.

Pääsiäissunnuntai

Saimme nukkua pitkään, kun emme menneet seurakuntaan. Olin tosiaan edellisenä iltana käynyt messussa niin se sai riittää tämän pääsiäisen osalta. Siivoilin kotona ja nautin lämpimästä säästä. Tyttäreni myös koristelu kakun ennen vieraiden tuloa ja siitä tuli oikein nätti. Mieheni lapset lähtivät omaan kotiinsa. Olihan siinä vähän orpo olo, kun osa perheestä poistui keskuudestamme. Vieraiden kanssa tuli juteltua aika myöhään ja siinä sunnuntai päivä vierähti, osittain leppoisissakin merkeissä. Toki myös piilotin pääsiäismunat, kun lapset olivat niin toivoneet. Vaikka meillä onkin jo suht isot lapset, niin hekin haluavat joskus, että heidän kanssaan tehdään jotakin mitä pienempien lasten kanssa. Eihän se sitä tarkoita, kun lapset kasvavat isoksi, että he eivät enää haluaisi virpoa tai piilotella pääsiäismunia.

Toinen pääsiäispäivä maanantai

Päivä alkoi seurakunnan vapaaehtoistöillä, jonka jälkeen hain siskon tytöt meille hoitoon. Siinä meni touhutessa tyttöjen kanssa ja kahviteltiin myös uusien naapureiden kanssa ulkosalla. Sisko tuli illemmasta hakemaan lapset kotiin. Meillä aikuisilla vielä juttua riitti naapureiden kanssa. Olemme todella iloisia siitä, että olemme löytäneet saman henkisiä ihmisiä naapurista. Kyllä sen todellakin huomaa, että kenen kanssa sitä tulee toimeen ja jutut sujuvat hyvin yhteen. Olen iloinen myös siitä, kun mieheni on erakko luonteinen, että hänkin on saanut uuden ystävän itselle tai meille molemmille ystäväpariskunnan. Se on mukavaa. Pääsiäinen tosiaan vierähti nopeasti ja aloitellaan uutta viikkoa. Saa nähdä, että mitä kaikkea tämä viikko tuo tullessaan. Ehkä siitä voisinkin jakaa seuraavan kerran sitten.

Ihanaa alkavaa viikonloppua teille jokaiselle! Sillä tänään on torstai ja meillä alkoi miehen kanssa lapsi vapaa viikonloppu pitkästä aikaa. Nyt nautimme siitä <3 Toki se tuntuu hassulta, kun ei ole moneen viikkoon ollut omaa vapaata tai miehen kanssa vapaata, kun lasten isän kanssa ei ole tapaamiset toteutuneet. Niin nyt sitten yritämme nauttia, vaikka toki myönnän, että koti on hiljainen ja on lapsia ikävä. Minä, kun olen sitä mieltä, että kun koko perhe on koossa, niin kaikilla on hyvä mieli ja kaikki on hyvin. Pidetään rakkaistamme huolta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huono seura hyvät tavat turmelee.

 Heips rakkaat lukijat ja tukijat! Ihanaa taas jakaa teille jotakin suoraan sydämestä. Ajattelin teille kirjoittaa siitä, kuinka olen omassa elämässäni kokenut sen, että todellakin seura tekee kaltaisekseen. Viimeksi kirjoitin teille jonkin verran entisestä avioliitostani, joka päättyi lopulta eroon. Toki jokaisella ihmisellä on asiasta omat näkemykset ja monesti kuullaan se toisen ihmisen versio, toinen jää kuulematta ja sillä perusteella tulkitaan, millainen toinen ihminen on. Olen aikaisemmin kirjoittanut siitä, kuinka usko on osa minua ja minun sekä lasteni elämää. Olin noin kymmenenvuotias tullessani uskoon ja minut kasvatettiin ikään kuin pumpulissa. Vanhempani kielsivät minulta lähes kaiken, sanomalla, että ei uskovaiset ihmiset tee niin. Muistan monesti, kun en uskaltanut sanoa kavereille, että en pääse johonkin, kun vanhempani eivät anna lupaa. Toisaalta olen siitä kiitollinen, että he varjelivat minua viimeiseen asti kaikelta pahalta, kunnes jossain vaiheessa tein kaikk

Kesäkuun kuulumiset.

Heips rakkaat lukijat ja tukijat! Pitkästä aikaa kirjoittelen blogia ja saan syventyä kirjoitusten pariin. Olen tässä monet kerrat miettinyt, että nyt kesällä somettaminen on muutenkin jäänyt vähemmälle. On ollut niin paljon mukavaa tekemistä, että ei ole somessa ja puhelimella ehtinyt roikkua niin paljoa. Kesäkuu alkaa olla lopuillaan ja kohta on enää kuukausi lomaa jäljellä. Ehkä kuitenkin puoltoista kuukautta, mutta niin se aika vaan kiitää ja menee nopeasti, kun on kivaa tekemistä. Tosiaan sain olla tuossa miesystäväni kanssa kaksin toukokuun viimeisen viikon sekä kesäkuun ensimmäisen viikon. Vierailimme lapsuuden maisemissa ja aika meni todella nopeasti. Kesäkuun toisella viikolla lapset tulivat takaisin kotiin. Ehdimme olla kotona muutaman päivän ennen varsinaista loma reissua, jonne lähdimme koko porukalla kaikki yhdessä. Lapset pääsivät maaseudulle ja lapsuuden maisemiini viettämään aikaa. Uimme, söimme, leivoimme, kyläilimme ja shoppailimme. Teki todella hyvää lapsille o

Nallekarkit ei koskaan mee tasan.

Heips rakkaat lukijat ja tukijat <3 Viimeisiä päiviä viedään tällä viikolla. Viikko on mennyt nopeasti. Huomenna on jo perjantai ja sehän tarkoittaa tikkien poistoa. Jipii! Viikonloppu alkaa ja sunnuntaina saan omat lapset kotiin <3 Ikävä jo heitä. Tämä päivä ei ole ollut viikon paras päivä. Siitä myöhemmin lisää. Aamulla herätessäni olin pirteä. Nukuin viime yön pitkästä aikaa hyvin. Sekin vaikuttaa siihen, että ei ole päivisin niin väsynyt. Minulla piti tänään olla psykiatrisen sairaanhoitajan tapaaminen. Peruin sen kuitenkin, sillä en voi vielä istua ja sain jutella mieltä painavista asioista sielunhoitoterapeutin kanssa. Aion kuitenkin huomenna varailla uutta aikaa hoitajan tapaamiselle. Maanantaina pääsenkin taas pitkästä aikaa ryhmään, jossa käyn. Pari kertaa jäänyt väliin leikkauksen vuoksi. Tänään todellakin minulla ei ollut onnenpäivä. Vetoketju meni takista rikki ja sitä ei voi korjata. Lähdimme miehen kanssa Helsinkiin pyydystämään uutta takkia. Tuloksett