Siirry pääsisältöön

Kesä lähenee loppuaan ja koulu alkaa.

Heips rakkaat lukijat ja tukijat!

Heinäkuun viimeinen viikko

Viikko on vierähtänyt nopeasti maaseudun ihanissa maisemissa. <3 On ollut todella rentouttavaa laittaa aivot narikkaan ja nauttia todella näistä hetkistä, jotka saamme viettää vielä ennen koulun alkua.

Viime viikonloppuna juhlimme miesystävän äidin sekä puoli isän 130-vuotis juhlia. Juhlat meni oikein hienosti ja hyvin ja tarjoilupöytä notkui kaikista ihanista herkuista. Ruoat oli laitettu viimeisen päälle, ja tuntui siltä, että saa koko ajan syödä jotakin. Ruoan jälkeen majoituimme mökkeihin, jonka jälkeen oli kakkukahvit tarjolla. Kakkukahvien jälkeen oli rentoa jutustelua sukulaisten ja muiden juhla vieraiden kesken. Loppu illasta siirryimme iloriiheen juhlimaan laulun ja tanssin merkeissä. Mekin miesystäväni kanssa kävimme pyörähtämässä tanssilattialla. Mieheni äiti vitsaili, että joko sitä harjoiteltiin häävalssia. :D No ei ehkä ihan vielä.

Mökillä olemme pelanneet erilaisia lautapelejä, katselleet ohjelmia telkkarista, syöneet ja vain levänneet. Olen myös itse lukenut teoriaa autokouluun, se on vähän puuduttavaa kyllä. Eiköhän autokoulustakin selvitä, kunhan ensin saan luettua siihen hyvin. Toki kokeneemmat ihmiset sanoo, että ei sillä teorialla opi ajamaan vaan se käytännön harjoittelu on se, jolla harjoitellaan ajotaitoja.

Tänään on ollut viimeinen päivä mökillä ja huomenna kotiudumme takaisin kotiin pääkaupunkiseudulle. Ei millään malttaisi lähteä kotiin, kun mun sydämeni tänne jää. On se ihana, että on tällainen mökki, johon on aina tervetullut arjen keskeltä rauhoittumaan ja mietiskelemään asioita. Myös viettämään lasten kanssa rentoa yhdessäoloa ja tekemistä lautapelien kera.

Olen myös huomannut, että nukahtaminen on ollut tällä hetkellä vaikeaa. Vaikkakin mulla on käytössä nuo unilääkkeet niin silti tuntuu, että unta saa hakea jonkin aikaa. Ihmettelen, kun liikaa asioita pyörii mielessä ja ei vaan saa ajatuksia tasattua ennen nukkumaan menoa. Onhan tässä taas ollut ihmissuhde draamaa kerrakseen, niin sekin tuo omat haasteensa.

Taidanpa nyt lähteä nukkumaan ja jatkan tekstiä myöhemmin lisää!

Vapaa viikonloppu

Vapaa viikonloppu alkoi ihan hyvissä merkeissä. Olimme olleet niin pitkään lasten kanssa, että kyllä se todellakin oli tarpeeseen, että pääsi viikonloppua viettämään aikuisten kesken. Perjantaina sain herätä yksin rauhassa aamulla ja otinkin aamupäivän rennosti kotona katsellen netflixiä ja valmistautuen iltaan, kun menimme ystävien luo saunomaan. Lauantaina lähdimme Helsinkiin kanava risteilylle. Se oli ihanan rentouttava ja huippu kokemus, istua meren äärellä ja olla paikallaan, katsellessa Helsingin kaupungin maisemia. Olin tällaisella reissulla ensimmäistä kertaa ja tuli kyllä niin tarpeeseen tuo reissu. Illasta istuin iltaa ystävän kanssa kotini parvekkeella. Oli ihan jutella pitkästä aikaa kuulumisia ja vain rentoutua viinilasillisen kera. Sunnuntaina olinkin pirteä kuin peipponen. Lähdettiin vanhempien kanssa kävelylle rannalle ja siitä heidän luokseen kahville. Sen jälkeen haettiin lapset kotiin. Siinähän se viikonloppu meni oikein nopeasti. Vaikka olikin menoa ja meininkiä koko viikonlopun, silti oli todella levännyt olo.

Mulla on muutenkin tässä elämässä tapahtunut isoja muutoksia näin stabiilin elämän vaiheen ohessa. On ihana, kun saa olla taas pitkästä aikaa oma itsensä ja voi hyvin pitkästä aikaa. Senkin ovat huomanneet myös muutamat ihmiset, jotka eivät tapaa tai näe minua päivittäin. On se kyllä huikea muutos parempaan lähes puolessa vuodessa.

Uusi viikko ja uudet kujeet

Tämä viikko alkoi ihan kivoissa merkeissä niin lasten, kuin minunkin osaltani. Toisaalta maanantaina oli ainut harmi, että jouduin käymään poliisiasemalla kyselemässä rikosilmoitukseen liittyvää asiaa. Se asia on nyt hoidossa ja pystyn sen tekemään itsenäisesti netin kautta, joten ilmoitusta tekemään. Tulin siis petetyksi puhelinasian osalta, myin siis torin kautta puhelimen ulkomaille. Rahoja ei näy missään. Tästä olen ainakin oppinut sen, että en enää ikinä aio tehdä ulkomaille kauppoja. En jaksa tästä enempää kirjoittaa tai selvittää, kun tulee paha mieli, kun muisteleekin asiaa.

Lapsille tuli myös yökylävieraita pitkästä aikaa. Minusta tuntuu siltä, että on paljon parempi, kun lapsilla on kavereita kyläilemässä yhtä aikaa. Pitäisi tätäkin tehdä useammin. Lapsillani on siis ikäeroa kaksi ja puoli vuotta. Tuntuu siltä, että he kinastelevat aina, kun on mahdollista. Paljon helpommalla pääsee, kun on yökylä kavereita.

Tänään on rentoa olemista ja ehkä vähän siivoamista yökylän jäljiltä. Tällä viikolla hoidan myös siskon likkoja ja viikonloppuna on yksi työpäiväkin. Siinähän se viikko taas vierähtää. Enää on myös tämä ja ensi viikko lomaa ja sitten koulun penkki odottaa. Tarvis mennä taas viikonlopusta tsekkaamaan lapsille uusia kouluvaatteita ja tarvikkeita. Onhan nuo jo isoja lapsia, kun likkakin menee jo yläasteelle ja poitsu viidennelle luokalla. Huh, heijaa :D

Ihanaa viikkoa teille kaikki rakkaat lukijat ja tukijat! Pidetään rakkaistamme huolta ja nautitaan näistä viimeisistä loma viikoista! Kohta se on back to school! :D


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huono seura hyvät tavat turmelee.

 Heips rakkaat lukijat ja tukijat! Ihanaa taas jakaa teille jotakin suoraan sydämestä. Ajattelin teille kirjoittaa siitä, kuinka olen omassa elämässäni kokenut sen, että todellakin seura tekee kaltaisekseen. Viimeksi kirjoitin teille jonkin verran entisestä avioliitostani, joka päättyi lopulta eroon. Toki jokaisella ihmisellä on asiasta omat näkemykset ja monesti kuullaan se toisen ihmisen versio, toinen jää kuulematta ja sillä perusteella tulkitaan, millainen toinen ihminen on. Olen aikaisemmin kirjoittanut siitä, kuinka usko on osa minua ja minun sekä lasteni elämää. Olin noin kymmenenvuotias tullessani uskoon ja minut kasvatettiin ikään kuin pumpulissa. Vanhempani kielsivät minulta lähes kaiken, sanomalla, että ei uskovaiset ihmiset tee niin. Muistan monesti, kun en uskaltanut sanoa kavereille, että en pääse johonkin, kun vanhempani eivät anna lupaa. Toisaalta olen siitä kiitollinen, että he varjelivat minua viimeiseen asti kaikelta pahalta, kunnes jossain vaiheessa tein kaikk

Kesäkuun kuulumiset.

Heips rakkaat lukijat ja tukijat! Pitkästä aikaa kirjoittelen blogia ja saan syventyä kirjoitusten pariin. Olen tässä monet kerrat miettinyt, että nyt kesällä somettaminen on muutenkin jäänyt vähemmälle. On ollut niin paljon mukavaa tekemistä, että ei ole somessa ja puhelimella ehtinyt roikkua niin paljoa. Kesäkuu alkaa olla lopuillaan ja kohta on enää kuukausi lomaa jäljellä. Ehkä kuitenkin puoltoista kuukautta, mutta niin se aika vaan kiitää ja menee nopeasti, kun on kivaa tekemistä. Tosiaan sain olla tuossa miesystäväni kanssa kaksin toukokuun viimeisen viikon sekä kesäkuun ensimmäisen viikon. Vierailimme lapsuuden maisemissa ja aika meni todella nopeasti. Kesäkuun toisella viikolla lapset tulivat takaisin kotiin. Ehdimme olla kotona muutaman päivän ennen varsinaista loma reissua, jonne lähdimme koko porukalla kaikki yhdessä. Lapset pääsivät maaseudulle ja lapsuuden maisemiini viettämään aikaa. Uimme, söimme, leivoimme, kyläilimme ja shoppailimme. Teki todella hyvää lapsille o

Nallekarkit ei koskaan mee tasan.

Heips rakkaat lukijat ja tukijat <3 Viimeisiä päiviä viedään tällä viikolla. Viikko on mennyt nopeasti. Huomenna on jo perjantai ja sehän tarkoittaa tikkien poistoa. Jipii! Viikonloppu alkaa ja sunnuntaina saan omat lapset kotiin <3 Ikävä jo heitä. Tämä päivä ei ole ollut viikon paras päivä. Siitä myöhemmin lisää. Aamulla herätessäni olin pirteä. Nukuin viime yön pitkästä aikaa hyvin. Sekin vaikuttaa siihen, että ei ole päivisin niin väsynyt. Minulla piti tänään olla psykiatrisen sairaanhoitajan tapaaminen. Peruin sen kuitenkin, sillä en voi vielä istua ja sain jutella mieltä painavista asioista sielunhoitoterapeutin kanssa. Aion kuitenkin huomenna varailla uutta aikaa hoitajan tapaamiselle. Maanantaina pääsenkin taas pitkästä aikaa ryhmään, jossa käyn. Pari kertaa jäänyt väliin leikkauksen vuoksi. Tänään todellakin minulla ei ollut onnenpäivä. Vetoketju meni takista rikki ja sitä ei voi korjata. Lähdimme miehen kanssa Helsinkiin pyydystämään uutta takkia. Tuloksett