Siirry pääsisältöön

Viimeinen loma viikko.

 

Heips rakkaat lukijat ja tukijat!

On ollut oikein ihana viikonloppu ja nyt viimeinen loma viikko häämöttää edessä. Tosiaan viime viikosta kirjoittelinkin jo jonkun verran ja kyllä puuhaa riitti, että huh huh.

Viime viikolla keskiviikosta- perjantaihin oli yökylässä siskon likat. Keskiviikkona käytiin keskustassa asioilla ja pizzalla. Isompi likoista tuli vasta illemmalla meille, kun oli päivän viettämässä huvipuistossa äitinsä kanssa. Torstaina otimme rennosti ja kävimme tutustumassa uuteen leikkipuistoon pääkaupunkiseudulla. Oli kiva sää, vaikka hieman pilvistä oli, mutta se ei menoa haitannut. Oli tosi kiva päivä nauttia ulkoilmasta ja syödä eväitä ulkona. Ne ovat niitä parhaita hetkiä tyttöjen kanssa. Perjantaina meillä kävi ystävä perhe kyläilemässä lasten kanssa. Juotiin ensin kahvit jätskien kera ja sitten lähdettiin leikkipuistoon. Lapset olivat ihan innoissaan, kun heillä oli seuraa toisistaan. Ilo jäi vähän lyhyeksi, mutta enemmän sitten seuraavalla kerralla. Siskoni tulikin illasta likkoja hakemaan, me pääsimme lähtemään omille asioille vielä ennen viikonloppua.

Perjantaina illemmalla tosiaan kävimme ostoksilla. Ostimme lapsille uusia kouluvaatteita ja tarvikkeita. Kävimme myös yhdessä syömässä ravintolassa. Emme ole pitkään aikaan käyneetkään missään tuollaisessa paikassa lasten kanssa. Ruoka oli oikein maittavaa, ehkä seuraavan kerran menemme sitten, kun on joku juhla pyhä tms. Lauantai minulla meni osittain töissä. Olin ihan puhki ja rättiväsynyt töiden jälkeen. Makasin kotona ja ihan vaan olin ja rentouduin. En jaksanut mitään muutakaan tehdä. Kyllä sen huomaa, kun käy useamman tunnin töissä ja on vielä lastenhoitajana perheessä niin sitä energiaa menee hyvin kummasti siihen. Sunnuntaina nukuin ainakin puolille päiville asti. Lähdimme ystävän ja hänen poikansa kanssa tutustumaan uuteen vesipuistoon, joka sijaitsee meren äärellä. Pojat olivat aivan tohkeissaan, kun pääsivät sinne kuluttamaan energiaa, kun me mammat kahvittelimme siinä lomassa ja katselimme, kun poikamme touhusivat veden parissa. Kävimme vielä ennen kotiin lähtöä yhdessä syömässä poikien toivomuksesta tietenkin Mc´donalds. :D

Uusi viikko ja uudet kujeet

Tänään on tosiaan maanantai. Nukuin pitkään, kun lapset itsenäisesti heräilivät aamulla. Ensimmäisenä herätessäni sain hoitaa autoon liittyviä vakuutusasioita. Huoh, ne ovat niin monimutkaisia ja minulla, kun ei vielä edes ole sitä ajokorttia. Sen jälkeen aloittelin rennosti päivää ja valmistauduin koululle lähtöön opettajan kanssa sopimaani hojks- keskusteluun. Keskustelu meni erittäin hyvin, ainut miinus oli se, että opettaja ei ollut muistanut kertoa keväällä, että minulta puuttuu yto- aineista 14 opintopistettä. Nyt sain lapun käteen ja ne aineet on suoritettava koulun ohella omalla ajalla. No ei stressiä, eikä kiirettä. Uskon, että saan ne nyt vuoden aikana tehtyä. Toivon mukaan valmistun sitten ensi keväänä, jos vain kaikki menee hyvin ja korona aika antaa periksi työharjoitteluun. Kävimme myös vanhempieni ja veljeni kanssa pelaamassa minigolfia. Se oli erittäin mukavaa ja rentoa tekemistä. Vielä kaiken lisäksi oli nätti ilmakin ulkona. Mikäs siinä ollessa sitten. Illemmalla aikani kului tietokoneella ajokoulu juttuja tehdessä. Hieman jäi harmittamaan, että jäi parista pisteestä kiinni tasokokeen hyväksyminen. No, nyt vaan enemmän vielä luen niitä kohtia, jotka ovat vaikeita. Eiköhän siitäkin sitten selviydytä. Sain myös varattua teoria tunnit muutaman viikon päähän, sitten pääsenkin käytännössä ajelemaan autolla ajo-opettajan kanssa. Sitä odotellessa siis. Vielä innostuin blogiakin väsäämään ja kirjoittamaan. Kello jo lähenee puolta kahtatoista ja on meikitkin vielä pesemättä. Ehkäpä nyt sitten vihdoin lähden iltapesulle ja nukkumaan. Kuopus jo kuorsaa ja nukkuu, kun me molemmat likat ollaan vielä hereillä.

Tiistai päivä, mitä se olikaan, en edes meinaa muistaa. Ehkä täytyy vähän miettiä. Päivät menevät niin nopeasti eteenpäin, että ei edes muista jokaisen päivän tapahtumia :D Juu, no nyt taisikin tulla mieleen. Tiistaina sain nukkua pitkään ja olin lasten kanssa aamupäivän kotona. Alku illasta lähdin tapaamaan ystävääni ja siinä menikin muutama tunti. Loppu ilta meni kotona ollessa. Ei sen kummempia, ihan perus juttuja. Näillä siis mennään eteenpäin viikkoa.

Keskiviikkona aamusta meillä oli lasten kanssa oma hetki. Teimme yhtä työprojektia kotona ja siinä vierähti muutama tunti. Iltapäivästä siskon likat tuli meille yökyläilemään. Lähdimme alku illasta muskari tapahtumaan toiselle paikkakunnalle. Tytöt todella tykkäsivät muskari hetkestä ja ponilla ratsastamisesta. On todella ihana, kun seurakunnat järjestävät näitä tällaisia tapahtumia. Siellä oli myös kaikille muskarilaisille mehua ja keksejä tarjolla ilmaiseksi. Letut ja makkarat ostettiin pienellä kannatuksella, kun rahatkin menevät hyvään tarkoitukseen.

Tänään torstaina on ollut jotenkin vähän erilainen päivä. Minulla oli heti aamusta päänsärkyä ja myös eilen illalla se jo alkoi. Aamupäivä meni kotona ollessa ja hitaasti lähti käyntiin päivä. Olin varmaan jonnekin iltapäivään asti yöpaita päällä. Tyttäreni paistoi meille lettuja. Nams, ne olivat todella hyviä. Alku illasta lähdimme käymään uudessa leikkipuistossa toisessa kaupungissa. Oli kiva sää ja otimme vähän eväitä mukaan, että pärjäämme kotiin asti. Kotiin tullessa kävimme kaupan kautta ostamassa huomiselle ruoka tarvikkeet, söimme iltapalan ja sitten sänkyyn koko sakki. Minä vielä innostuin kirjoittamaan blogia tietokoneella.

Huomenna alkaakin viikonloppu. On kaikennäköistä ohjelmaa. Saa nähdä mitä kaikkea viikonloppu tuo tullessaan. Kiitos teille ihanat ystävät rakkaat lukijat ja tukijat, että jaksatte seurata blogiani. Olen kiitollinen teistä ihan jokaisesta. Pidetään rakkaistamme huolta!

-Johkis <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huono seura hyvät tavat turmelee.

 Heips rakkaat lukijat ja tukijat! Ihanaa taas jakaa teille jotakin suoraan sydämestä. Ajattelin teille kirjoittaa siitä, kuinka olen omassa elämässäni kokenut sen, että todellakin seura tekee kaltaisekseen. Viimeksi kirjoitin teille jonkin verran entisestä avioliitostani, joka päättyi lopulta eroon. Toki jokaisella ihmisellä on asiasta omat näkemykset ja monesti kuullaan se toisen ihmisen versio, toinen jää kuulematta ja sillä perusteella tulkitaan, millainen toinen ihminen on. Olen aikaisemmin kirjoittanut siitä, kuinka usko on osa minua ja minun sekä lasteni elämää. Olin noin kymmenenvuotias tullessani uskoon ja minut kasvatettiin ikään kuin pumpulissa. Vanhempani kielsivät minulta lähes kaiken, sanomalla, että ei uskovaiset ihmiset tee niin. Muistan monesti, kun en uskaltanut sanoa kavereille, että en pääse johonkin, kun vanhempani eivät anna lupaa. Toisaalta olen siitä kiitollinen, että he varjelivat minua viimeiseen asti kaikelta pahalta, kunnes jossain vaiheessa tein kaikk

Kesäkuun kuulumiset.

Heips rakkaat lukijat ja tukijat! Pitkästä aikaa kirjoittelen blogia ja saan syventyä kirjoitusten pariin. Olen tässä monet kerrat miettinyt, että nyt kesällä somettaminen on muutenkin jäänyt vähemmälle. On ollut niin paljon mukavaa tekemistä, että ei ole somessa ja puhelimella ehtinyt roikkua niin paljoa. Kesäkuu alkaa olla lopuillaan ja kohta on enää kuukausi lomaa jäljellä. Ehkä kuitenkin puoltoista kuukautta, mutta niin se aika vaan kiitää ja menee nopeasti, kun on kivaa tekemistä. Tosiaan sain olla tuossa miesystäväni kanssa kaksin toukokuun viimeisen viikon sekä kesäkuun ensimmäisen viikon. Vierailimme lapsuuden maisemissa ja aika meni todella nopeasti. Kesäkuun toisella viikolla lapset tulivat takaisin kotiin. Ehdimme olla kotona muutaman päivän ennen varsinaista loma reissua, jonne lähdimme koko porukalla kaikki yhdessä. Lapset pääsivät maaseudulle ja lapsuuden maisemiini viettämään aikaa. Uimme, söimme, leivoimme, kyläilimme ja shoppailimme. Teki todella hyvää lapsille o

Nallekarkit ei koskaan mee tasan.

Heips rakkaat lukijat ja tukijat <3 Viimeisiä päiviä viedään tällä viikolla. Viikko on mennyt nopeasti. Huomenna on jo perjantai ja sehän tarkoittaa tikkien poistoa. Jipii! Viikonloppu alkaa ja sunnuntaina saan omat lapset kotiin <3 Ikävä jo heitä. Tämä päivä ei ole ollut viikon paras päivä. Siitä myöhemmin lisää. Aamulla herätessäni olin pirteä. Nukuin viime yön pitkästä aikaa hyvin. Sekin vaikuttaa siihen, että ei ole päivisin niin väsynyt. Minulla piti tänään olla psykiatrisen sairaanhoitajan tapaaminen. Peruin sen kuitenkin, sillä en voi vielä istua ja sain jutella mieltä painavista asioista sielunhoitoterapeutin kanssa. Aion kuitenkin huomenna varailla uutta aikaa hoitajan tapaamiselle. Maanantaina pääsenkin taas pitkästä aikaa ryhmään, jossa käyn. Pari kertaa jäänyt väliin leikkauksen vuoksi. Tänään todellakin minulla ei ollut onnenpäivä. Vetoketju meni takista rikki ja sitä ei voi korjata. Lähdimme miehen kanssa Helsinkiin pyydystämään uutta takkia. Tuloksett